Trehøje Trail

Trehøje Trail

TREHØJE TRAIL 2017

LØB I HJERTET AF MOLS BJERGE

TILMELDING - TRYK HER!

Tilmelding via RaceResult - 100 kr. pr person uanset distance
Følg nyhederne på Bjergcamps Facebook

8. oktober 2017 kl. 10.00

TREHØJE TRAIL - MIDT I MOLS BJERGE

Se ruten her - http://www.gpsies.com/map.do?fileId=puphujkacjybrdkd

Vi indbyder til et løb for børn og voksne midt i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge med start og mål ved Trehøje - med udsigt ud over Ebeltoft, Helgenæs og kig helt til Aarhus. Det bliver ganske enkelt ikke smukkere. Trehøje Trail er i 2017 et løb der byder på en markeret rute, kage og cola i depotet og med masser af smil. Vi har ikke tidstagning, startnumre og medaljer. Fokus er at afholde et billigt løb for alle.

Vi inviterer børn og voksne fra nær og fjern til en herlig dag midt i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge. Der er start og mål i vores Trail-Camp lige ved Trehøje - en ægte trail-oplevelse! Vi trodser efteråret og skaber hygge i telte med kage og smil.

Der er 2 forskellige distancer som dækker bredt indenfor spor til trailløb. Vi byder på en oplevelse for børn og voksne der ønsker at prøve et trailløb på en kort eller mellem distance. Vi er mange der gerne vil klappe jer i mål efter en god aktiv dag.

 

10 KM OG 21,1 KM

Vi har lavet en hyggelig, smuk og udfordrende trail-rute i det helt unikke område ved Trehøje i hjertet af Nationalpark Mols Bjerge. Turen byder på gode skovveje, kuperede stykker med single-trail og flere udfordrende stykke med gode højdemeter. De fleste vil pruste når ruten fører dem op over Trehøje, men synet ud over det smukke landskab vil være en stor oplevelse. Og så er det ellers videre rundt på ruten i istidslandskabet. Ruten er 10 km. og skal altså rundes to gange ved halvmarathon plus en lille prolog.

Start (og mål): Trehøje, Toggerbovej, 8420 Knebel

 

Program:

Check-in fra kl. 09.00 (Trehøje)

Start kl. 10.00 - Start halvmarathon (21,1 km)

Start kl. 10.30 - Start 10 km.

Målet lukker kl. 13.00
 

Tilmelding og vilkår

Ved tilmelding til Trehøje Trail 2017 accepteres det at deltagelsen er på eget ansvar samt at forældre har ansvaret for børn der deltager . Deltagelsen finder sted vel vidende at løbet kan være udfordrende for den enkelte.

Tilmelding og eftertilmelding

Sidste dag der kan tilmeldes til løbet er d. 20. september 2017.

Eftertilmelding på dagen kan ske mod et ekstra gebyr på 50 kr.

 

Arrangør

Bjergcamp - se mere på www.bjergcamp.dk eller kontakt via mail bjergcamp@gmail.com